Gästboksinlägg

Antal inlägg: 26


Privat meddelande
(2015-10-21 19:20)


Namn: Anna och Johan
Tidpunkt: 2015-10-07 14:07
Helt magisk plats. Vi hyrde brostugan som var helt perfekt. Vi återkommer mer än gärna.

Svar: Va kul att ni gillade Brotorpet . Välkomna tillbaka . Vänligen Micke och Rosie

Namn: Kasper
Tidpunkt: 2015-10-01 08:08
Fantastisk weekend her sidst i september hvor vi var næsten alene på Immeln med vejr helt i toppen. Vi savnede mulighed for at tappe vand ved afgang fra Brotorpet. Der medfulgte dunke men måtte koge og filtrere vand efter vores medbragte 6L var opbrugt. Kan klart anbefale både Brotorpet og Immeln.

Svar: Hallå Kasper. Jättekul att ni haft en trevlig kanottur. Bak den lilla röda stugan vid kanoterna finns en vattenkran för brotorpets kanotgäster. Detta vatten kommer från en borrad brunn där vattnet filtreras och därmed inte behöver kokas. Tråkigt att ni missat det men nu vet ni till nästa gång . Välkomna tillbaka

Namn: Gunilla och Lars Wide'n
Tidpunkt: 2015-09-05 14:29
Numera tradition att ha två veckor på Brotorpet. 😊
Fick nu även med gubben och vi planerar
att återkomma nästa sommar med.....😀
Underbart och vilsamt och alltid lika trevligt!
Tack Rosig och Micke för i år 💖


Svar: Hallå Gunilla. Jättekul att du lyckades få med mannen din i år. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss nästa år. Hälsa Lars från oss. Hoppas vi hörs snart igen

Namn: Joel
Tidpunkt: 2015-08-30 21:19
Hyrde brostugan över en helg (för tredje året i rad) med mina kompisar. Lika nöjd varje gång. Härligt område med natur och bad. Ren, fräsch och modern stuga med gott om sovplatser, uteplatser och bordsplatser, etc. Tack för denna gången och vi ses alldeles säker nästa år igen!

Svar: Tack ska ni ha Joel. Jättekul att ni trivs hos oss och att ni gillar Brostugan . Ni är välkomna tillbaka igen. Ha det bra

Namn: Anna och Jonas.
Tidpunkt: 2015-07-01 16:32
Tack för er gästfrihet. Vi hyrde Undantaget vilken var en riktig fullträff. Det är sällan man lyckas hitta en sådan modern och fräsch stuga mitt ute på landet. Vi kan lova att det inte dröjer länge innan vi kommer tillbaka, och denna gång med släkt och vänner. Än en gång ett stort tack.

Vänligen
Anna och Jonas

Namn: Kajsa och Micke
Tidpunkt: 2015-06-09 12:23
Vi har haft en underbar helg hos Er! Vacker natur runt sjöarna och goda fiskemöjligheter . Vi bodde i Smedjan - en fantastisk modern stuga med allt man bara kan önska sig! Tack för proffesionellt bemötande!

Vi kommer gärna tillbaka!


Svar: Jättekul att ni trivts hos oss. Alltid lika trevligt med trevliga gäster som ni. Ni är välkomna tillbaka när som. Vänligen Micke och Rosie

Namn: Mia
Tidpunkt: 2015-01-11 13:10
Vi har haft en underbar vecka i Brotorpet. Vi hyrde smedjan och snickarboa vilka var mycket fräscha och fint inredda. Ett stort plus är att stugan ligger i helt underbar natur intill sjö och har jättebra strövområden. Vi kommer garanterat tillbaka.

Namn: Maud
Tidpunkt: 2015-01-05 20:14
Underbart läge, riktigt fint hus - vi har haft flera sköna dagar i Brotorpet! Mitt i naturen och ändå lätt att ta sig till och från stugan. Huset var mycket fint och fräscht inrett. Väldigt praktiskt med sköna sängar, välutrustat kök och härlig uteplats. Vi tillbringade fem nätter här och skulle med glädje vilja åka tillbaka!

Namn: Charlotte
Tidpunkt: 2014-09-28 17:08
Vi har haft en fantastisk helg, och vi kommer absolut att boka snart igen. En underbar familj som fick oss att känna oss så välkomna.

Skriv ett inlägg i gästboken

Skriv gärna några ord om er vistelse vid Brotorpet.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S